Mer död...

... än levande är jag i skrivande stund, dock vill/vågar jag ändå påstå att allt är fint här.
Det är så fint som det kan bli just nu.

Music Maestro!

I torsdags, mitt i all jobbstress, pilade jag iväg till tandläkarn då min tandvärk vägrat ge med sig under en längre tid.
Och visst fanken var det inte konstigt - jag låg visst inne med en infekterad rot.
Mycket märkligt då denna tanden påstods vara rotfylld... hrm!
Efter en hårdhänt behandling och en ynklig ursäkt taxerades jag likförbaskat för besöket och som grädden på moset sattes jag på en antibiotikakur som heter duga.
Det dröjde inte länge förrän kroppen var matt och jag var väck i bollen.
Fredagen gick med nöd o näppe att jobba.
Väl hemma satt jag dock inte länge ner då chansen att pysa ut och göra Peter och hans vänner sällskap yttrade sig.
Jag bangade givetvis inte :)

Dock var jag hyyyyfsat död efteråt. Vaknade morgonen därpå med halsont och mör kropp, så där fick det minsann vara stopp.
Resten utav dagen spenderades med Tha Man och det frossades onyttigheter lite då o då.
Allt som allt en helt ok dag, trist att jag inte kan sitta i solen dock med tanke på antibiotikans bieffekter.

Kvällen avslutades ironiskt nog med film som tvärstannade mitt i allt trots att vi t.o.m. körde den i en annan dvd-spelare med hahaha!
(Lugnt Peter, jag har fixat tillgodokvitto idag hihi!)

Slocknade som ett djur och vaknade ännu mer mörbultad idag.

Det ekar tomt på sätt o vis här hemma.
Men det fixar lillpysen snabbt o lätt (inte är han tyst av sig inte haha!) då det blev tidigare hemfärd med morsdag o allt i åtanke.
Nej gott folk, det blir te och telefonluren nu.
Peace!

PS: visst vågade jag, i slutändan, efter saknad att ta steget och medge.

Helt appropå...

... någon mer skulle vilja att det införskaffades alkolås på mobilerna?
Kanske direktkoppla till en hjälpande jour istället då respektive plockar fram luren och slår nr på måfå?

Hur som haver så rullar dagarna på och jag bloggar allt sämre, men det är ju till det bästa då min tid går till jobb i mängder.
Lördagen är den sista schemalagda dagen denna månaden (who knows, kanske rent av söndagen ploppar in med rent jobbmässigt) och då har jag sammanlagt jobbat åtta dagar i sträck.
Hua! Men det känns bra. Faktiskt. Helskönt att känna att man gör nytta, att man rullar in lite kulor på kontot och framförallt ha att göra! Lovely.

Men det stannar inte där inte. Jag får slåss för mig själv. En hel del faktiskt.
Jag står på mig i olika sammanhang titt som tätt dagligen och får sticka fram en stolt haka då jag slår tillbaks när man märker att vården blir en allt tuffare marknad att ligga ute och flyta på.

Men det gör inget. Jag växer. Skinnet på nosen blir grövre och ryktet mitt stärks sakta men säkert - sätt dig inte på mig tack stuket.

Blixtar o dunder, magiska under - jisses vad himlen öppnade sig och nu vräker både ljusa sken och vatten ner.

Bingen snart, tidig morgon imorrn - jag längtar. Tänka sig, jag längtar till jobb... oki lite att ta i, men jag trivs ja jag trivs så fint så.

Nu återstår att fixa plugget - håll tummarna åt mig är ni snälla.

En sidotanke som myllrat i skallen allt oftare på mig är en saknad... en endaste saknad efter en endaste gammal vän... Endast en... avvaktar lite till.. men vem vet... snart så?
Kanske begick jag ett misstag?

Peace ouuut!

She Works Hard For The Money...

Jahapp gott folk, its been a little while.
O inte mycket uppdatering blir det här inte för timmen är mycket och jag är sömnig.
Dock vill jag bara stolt och minst sagt lättad tillägga att jag vid slutet av denna månaden inte längre är beroende av samhällets kapitaler, dvs jag ska småfira att jag nu står på egna ben igen. Thank God :)

Nu ska jag snart släpa in mannen i bingen och typ storkna innan hövvet når kudden.

Mobilen är på lagning och snart jag snaaaart blir det bilder här igen, gissa om jag längtar!

Peace!

Nice Day

Inte mycket att rapportera om idag egentligen mer än att allt har gått i ett och att lillpysen är hemma nu - mys i mängder när jag får träffa honom första dagen på min vecka för då är det oftast när han fortfarande slumrar i sin middagsvila, han slår upp ögonen när jag försiktigt och så tyst som möjligt sätter bredvid honom och sedan ser man i hans blick att han förstått att jag är där.
Då pilar han sig upp och klättrar snarast möjligt upp i min famn med stora ögon, ett fast grepp om en och med ett leende av trygghet.

Det är lätt en av de ljusa stunderna i min vardag.
Det och att bl.a. lägga sig på sin sida av sängen som mannen värmt upp medans man borstade tänderna.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - its the little things that matter.

Idag är en bra dag. Imorgon blir säkert en ännu bättre dag. Förändringens timma är nu kommer och har redan gjort entré i mitt liv. Nu återstår det bara att se vad som komma skall.

Då min mobil knasar enormt i form av att andra funktioner träder i kraft när dem inte ska och att det bara går att använda "den lilla" kamerafunktionen på den (gissa om den skall in på service snart he!) så bjussas det endast på en kass egobild... Frustrerande det där eftersom jag fullkomligt älskar att plåta.
Men men, den som väntar på något gott i guess ;)



Peace aiiight!


PS: Eftersom du inte efterlämnade några spår i form av t.ex. mailadress väljer jag att svara på kommentaren du lämnat på mitt senaste inlägg här:
Manel, vännen, jag har aldrig använt ordet mobbning om dig, faktum är att jag aldrig ansett mig ens berättigad att kalla mig mobbad även ens under mina tuffaste år här på jorden.
Jag har med andra ord inte påstått att du har mobbat mig, vi kände ju knappt varandra - jag har endast talat om dig med glimten i ögat och skämtat om hur du gav en stryk när vi var små.
Jag håller inget agg alls, har aldrig ens varit det, tror du är en shysst tjej med skinn på näsan, jag hade dock aldrig plockat upp ett gräl med dig - jag är övertygad om att dina försvarsreflexer inte är att leka med ;)


Im Yours!

All strength is needed but at least all love is found. And not just any love, but nothing less but the one and only true love.
Now time has its entrance. Patience will be my sister i need.

I Still Love, More Than I Ever Thought My Poor Heart Ever Would Experience.

Forever yours, beyond my love, beyond.





 - Peace -

avstickare...

Jag var bara TVUNGEN att göra en "Egoina" på hemvägen efter att ha lämnat av Alex på dagis...
 - hysteriskt fjortisfniss på det, man tackar :P

Peace!


Its gonna take a while...

... för mig att vakna till denna morgon känner jag.
Inte för att jag är sömnig och jag längtar inte ens tillbaks till sängen, men mest för att kroppen är kvar i ett "öööhhh-läge".

Inte många knop i helgen här inte, förutom att min nya mani/hobby är att sortera här hemma i skåpen nu haha!
En hobby jag nu inser hade varit nyttigare att ha liggandes i mitt intresse tidigare i mitt liv, men bättre sent än aldrig i guess.

Det jag även lärt mig på det är att jag nog behöver investera i packlådor av något slag, för vars sören ska jag göra av det som jag vill sortera bort?
Så for now är hallen en enda stor packlåda (bara byrån faktiskt, men what the hey) och köket är nu hur sorterat o fint som helst, ack det är så man nästan blir tårögd av att ens öppna den rena o fina besticklådan hahaha!

En del mys med lillpysen, lite mindre trots denna veckans gång, ett par sprillans nya hörntänder har även gjort entré.. hum what else?
Peter ska på fyskoll idag inför nya jobbet - hålla tummarna för honom idag även om jag vet att det kommer att gå finfint.

Naj gott folk, jag pelar in lite bilder istället och tar tag i disken här hemma.

 - lillpysen sprang uppför trappan till rutschkanan om och om igen (åkte givetvis nerför den helt själv med) medans jag mest satt och chillade efter att ha oroat mig ett tag för att sedan inse att han redde ut saken själv.
Gissa om han sov gott efteråt moahahaha! :P
 - maskrosor i överflöd, jag tycker att dem är bland de vackraste som finns, oavsett om folk kallar det för ogräs eller inte - uthålliga är dem om inget annat!
 - är det någon som vill berätta för mig... was is das? inget aning vilket sort detta är, förmodlisch en jäkligt vanlig en?
 - grönt är skönt!
 - i väntan på att lillkillen ska åka ner... igen :P

Peace, aiiight!

Not much...

som händer idag, trots att det finns en del som står på "to do"-listan.
Vädret känns väll kanske inte sådär hyper-motiverande men det är bara att hang in there och ta tag i grejer och mest av allt bara envisas.

För den som söker skall finna och den som väntar på ngt gott...

Och på tal om det skall jag passa på att slinka in med dagens ros - som går till Peter.

 - sked och popcorn i högsta hugg!
 - Mahognyögat, andra boken av serien Landet Innanför skrivna av Maud Mangold!

Denne man har minsann visat prov på enträgenhet och vilja av stål, han hinner inte ens bli av med jobbet förräns han redan fixat nytt.
Inte illa pinkat och jag är mucho stolt och minst sagt impad! Yeah you go!

 - knyckt från nordqvist.se btw.


Peace aaaiight!

Värsta myset

Ja är det inte en riktig mysdag idag så säg?
Mulet och grått, för att inte tala om hur blåsigt och kallt det är.
Det resulterar i att jag drar på mig extra sockor (vilket påminner mig om att det nog är dags att investera i raggsockor minsann), tänder småljus här hemma och bänkar mig en stund med en god bok i soffhörnet med knäna under hakan.

Alex går runt och leker med sin nyvunna och kära skatt - nämligen en drös med småbilar sen halvbrorsans yngre tid!
Så idag, i kombination med ledigheten (visserligen ett "måste" kvar på listan min att ta itu med) så blir det bara hopkok av mys på högsta nivån här hemma känner jag på mig.

Här blir det pyssel, chill och framförallt ett lugn som ligger som ett täcke över en.












Peace!

Eine snabbis!

Yesyes, det blir ett snabbis-inlägg här då jag passar på att pausa i mitt.
Det blir ju som väl känt full rulle resten av dagen då lillpysen skall hämtas, babysim vankas och sen allt husbestyr som hör därtill när man anlänt innanför dörrn mot kvällen.

Gick upp tidigt som vanligt idag men drog mig lååångt fram till Peter stod i dörröppningen fullt påklädd och skulle ila iväg.
Pussade hejdå med värsta grymma tuppkammen i skallen och sakta men säkert vaknade kroppen till liv igen.

Liten frulle och sen lite småpyssel hemma fram till klockan slog sju och då hade jobbet icke hört av sig - håller mig beredd ifall man skulle bli inringd nämligen.

Sen satte jag igång med att sy gardiner tack vare Peters mamma då jag fick inspiration till en praktisk funktion.
Sedan ringde E och bad mig rasta hennes hundar vilket passade mig fint då jag ändå skulle lämna av en film sen gårkvällens mys.

 - shysst avslutning på kvällen!
 - kameramobilen klarar biffen än en gång!
 - knoppar brister...
 - skogsvinkel
 - Brasse och Rex söker undangömt godis :P
 - flätor är kanon när håret blivit längre och är mest bara i vägen!

Naaaj gott folk, nu kilar jag vidare, Peace!

brum brum!

Jahappja, då gick man opp tidigt på ren o skär pissreflex, men tur är att man lyckades somna om en liten gnutta - det är det fina med att gå upp tidigt annars, man blir faktiskt utvilad av att få sova till åtta! Lovely liksom.

Gårdagen spenderades i sann chillanda och avslutades med shysst käk på balkongen, vattenpipa, vin och massa läsning.
Vi förflyttade oss vidare in till soffläge när träsmaken väl hade satt sig i rövarna på oss och vi fortsatte läsa en smula.
Bingen, sedan tidig uppstigning som sagt.

Peter och jag drog på oss kläderna efter en snabb frulle och styrde stegen mot hans päron.
Där drogs den sedvanliga utstyrseln på och vips så var vi ute på vägarna med röda faran igen.
Najsnajs.

Vi mötte även upp ett annat sällskap vid Vallåkra och sedan åkte vi en rejäl runda fram till tretiden.
Vi körde genom Vallåkra, Örkelljunga,Kågeröd, Klippan och grillade på Hjälmsjö.
Efter även ett glasstopp så blev det hemfärd till slut.
Handlade även hem ingredienser till både ostbricka och grönt till vad som blev en fenomenal sallad.


 - ehum... rast?
 - Fia, Peters helsköna mamma! - The man himself
 - grilla var det ja!

Och så kommer vi till denna finurliga bild. För ett tag sedan frågade Peter mig i samband med mina småknasiga vänner var jag hittar dessa dårar varpå jag svarade att det inte var jag som hittade dem utan dem som hittade mig. Easy liksom
Nåväl, min radar för kufar gjorde sig påmind då denne konstige man dök upp under grillningen och var väl allmänt pain in the ass med tusen frågor för att sedan mest bara stå och titta på medans vi åt, hahaha!
 - jaaa seeer gut!
 - Tina och hennes ursöta vovve Jolle!
 - avrundat med värsta snygga brännan hahaha!

Korkade upp vinet igen och bara fetnjöt här hemma.
Och så voila blåste en dag förbi en, det är grymt skönt att bara ta det så här lugnt, att bara varva ner och vara.

Imorrn blir det fika i Kågeröd och sen grillning, vuxendricka och kubb! Ska även hinna med ett litet pass på jobb däremellan, Looovely!

Peace!


RSS 2.0