Ey yo!!

Long time no see eller vad?
Datorn min har genomgått diverse checkar och nu verkar det som om moderkortet spökar, får se vad jag tar mig till.
För övrigt har jag jobbat som ett as, myst med lillkillen och pussats med Peter så fort tillfälle getts i.o.m. allt jobb däremellan plus att jag nu även hunnit påbörja min såå efterlängtade sleeve/tatuering.

 - retrostyle! respect man!
 - och voila!

 - finn en Alex! :P

Jag kom för övrigt icke in på socionomiutbildningen jag hade sökt till då hela Sveriges befolkning tror att lågkonjunkturen undviks bäst genom att bara plugga och stapla upp ett shysst CSN-lån typ he!

Mitt arbets-schema går ut den 20:de och jag har inte en blekaste aning om vad som komma skall, men det underliga och minst sagt befriande med det hela är att jag håller INTE på att tugga ner naglarna till size zero, jag sitter INTE och gungar frenetiskt i ett hörn och andas i en papperspåse för som livet lärt mig så sker allt för en anledning och det är bara till att se what life´s got in mind for you.

Bjussar på lite smått o gott så får väll tiden utvisa när jag antingen fått lappisen fixad eller när tillfälle ges åter igen vid någons dator.
Peace aiiight!







 - det hölls lite kalas för födelsedagsgrisen
 - sötaste Olivia var också med!
(Att jag gav mig på ett eget kalas med femtio-tals-tema helgen efter som var katastrofal talar vi dock inte om, men jag tackar er som kom ;))

 - Vi besökte Maddis och Busfabriken med under tidens gång

 - och Peter hann med att pajja en trädgårdsstol, det ni! ;)

RSS 2.0