Man kanske borde klona sig?

Jag ska nog minsann ta o börja med att länka till en låt för varje blogginlägg för då får man mer "rätt känsla" för stämningen medans man läser mitt inlägg ;)
Så, utan mer dröjsmål var god klicka här, sätt dig tillrätta och läs vidare här :)

Jag har märkt att jag blir sån där fundersam som tusan om kvällarna nu förtiden. Bitterljuvt tycker jag.

Så vad har hänt idag då, låt oss se.. hum.
Sov ut lääänge idag och satte nog inte Alex vid matbordet förrän elva typ. Skamligt, jag vet.
Hursom, vi åt lite som hastigast sedan drog jag på lillkillen overallen, packade med mig alla möjliga o tänkbara bra saker att ha med sig för en heldag.
Väl nere i trappen medans jag gör iordning Alex i vagnen dyker min ilskna granne upp - för sen senast när jag fick ett utspel på MIN  CP-GRANNE så hatar nu alla andra grannar mig, fullt förståeligt men denna kvinna alltså... jisses.

T hade tidigare nämnt att kvinnan klagat till honom i förbifarten att vår son springer för HÖGT... har ni hört på maken, att en ettårig springer FÖR HÖGLJUTT???? WTF?
Bor man i hyreslyor får man ju räkna med ljud va, men det lustiga är just att det klagas över ett oskyldigt barn som är vaket mellan 9-18 om dagarna, med andra ord - anständiga tider.
Men medans jag får plågas av en kärring var natt...

IRONIN blev som en käftsmäll typ.

Nåja, vart var nu, just dt  - jag möttes upp av denna ovan-nämnda kvinna i trappen.

Jag passade på att be om ursäkt än en gång för mitt frispel för några nätter sedan men också påpeka att det inte kan hjälpas att Alex "springer för högt".
Hon var inte sen med varken mothugg eller pik på mitt sätt att uppfostra Alex och inflika med att jag kanske borde gå ut med honom ibland...
GISSA om jag såg rött...
Its on bitch! tänkte jag och sa med så ilsken o darrande röst jag förmådde mig medans jag kämpade emot den tryckande viljan att klösa ut ögonen ur hennes elaka häxtryne att fint, vill du ha det så här så fine, men då får du även ta smällen när den kommer.
-Hota inte mig! blev svaret och jag riktigt kände hur blodtrycket ökade så kraftigt och snabbt när hon malde vidare om vilken dålig förälder jag var att min hörsel plötsligt trängdes bort av allt kokande blod som nu sjöd....

-Du är en riktig jävla fitta, vet du det. svarade jag.

Hon vände på klacken och började gå uppför trapporna till sitt... och där brast min fördämning, att först förolämpa mig, dra in mitt barn och min uppforstran i det hela för att sedan bara vända o gå.
Jag ropade alla fula ord mitt huvud kunde förmå sig att minnas tills jag hörde dörren slå igen bakom henne...
Vilken ragata...

Jag kan säga det att resten av denna dagen har jag småkokat så fort jag tänkt på händelsen... jag vill gå bärsäkargång...

*andas några djupa andetag i förebyggande syfte

Efter mitt utspel på skat-kärringen begav jag mig till tåget som skulle ta oss till malmö, där möter jag upp poffe som tidigare bestämt.
Han skulle pierca sig i Malmö av Maddis, mer än så tänker jag inte låta historien förtälja, resten är upp till dem :)

Har haft en allmänt rolig o mysig dag.
Att få träffas igen o ta en kaffe var hur mysigt som helst.

Men nu är jag seröst helt maddafakking död... och jag ska hänga tvätt... ringa maddis o blossa med henne... sen ska jag rätt ner i bingen.

Peace!


Kommentarer
Postat av: missmaddis

Kärringjävel ja. Hata sånna grannar. Det sista man kan klaga på är väl för fan att en ettåring går / springer för HÖGT?! Lappalavett, ja.

tack för idag sweets, me lavjo!

2008-12-12 @ 23:50:15
URL: http://missmaddis.com
Postat av: T

Jävla satkärring att bete sig ;( Hon ska ge fan i att kritisera vår sons uppväxt!!!!!

2008-12-13 @ 00:01:10
Postat av: CC

Men att folk inte kan tåla att andra har barn och låta dom leva som dom vill!!

Och vad tusan har hon med er uppfostran av Alex att göra? Det är ju helt upp till er att hur ni vill ha det och jag är fullt säker på att ni alltid gör ert bästa och att Alex mår utomordentligt bra!

Försök att inte ta åt dig men jag förstår att det är svårt.

Hoppas kärringen fattar, fast det gör hon nog inte, vad hon skapar för dålig stämning, för det beror inte på dig eller din son!!

Bra att resten av dagen varit bra iaf! =)



Ha det fint och fortsätt kämpa på med din söta gosse till son!

Kram

2008-12-13 @ 20:34:57
URL: http://tiggersword.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0